www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy

Filé s pórkem a ananasem

Opečené kousky rybího filé s ananasem, pórkem, rajčaty, okořeněné sójovou omáčkou a chilli


Čas přípravy: 25 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 574 / 1 porce
Kalorie: 49 / 100 g

Potřebujete potraviny:
Pórek : 2 ks (nakrájený na kolečka)
Sůl
Ananas: 4 ks (plátky nakrájené na kostičky)
Filé rybí zmrazené: 750 g (nakrájené na kostky)
Pepř
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Sójová omáčka: 2 polévkové lžíce
Rajčata konzervovaná: 1 ks (malá konzerva)
Chilli (špetka)

Potřebujete náčiní:
Pánev

Postup přípravy:
Krok 1: Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm osolené a opepřené kostky filé.Poté je z pánve vyjmeme.

Krok 2: Na zbylém tuku krátce opečeme ananas, zalijeme sójovou omáčkou a přidáme pórek.

Krok 3: Rajčata vidličkou rozmačkáme a přidáme do pánve. Vše podusíme asi 3 minuty. Dokořeníme solí, pepřem a chilli.

Krok 4: Do pánve vložíme opečené kousky filé a podusíme vše ještě asi 3 minuty.

Krok 5: Směs podáváme nejlépe s plátky bílé veky.



Všechny recepty online na www.CelySvet.cz :