www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Filé s pórkem a ananasemOpečené kousky rybího filé s ananasem, pórkem, rajčaty, okořeněné sójovou omáčkou a chilliČas přípravy: 25 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 574 / 1 porce Kalorie: 49 / 100 g Potřebujete potraviny: Pórek : 2 ks (nakrájený na kolečka) Sůl Ananas: 4 ks (plátky nakrájené na kostičky) Filé rybí zmrazené: 750 g (nakrájené na kostky) Pepř Olej olivový: 2 polévkové lžíce Sójová omáčka: 2 polévkové lžíce Rajčata konzervovaná: 1 ks (malá konzerva) Chilli (špetka) Potřebujete náčiní: Pánev Postup přípravy: Krok 1: Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm osolené a opepřené kostky filé.Poté je z pánve vyjmeme. Krok 2: Na zbylém tuku krátce opečeme ananas, zalijeme sójovou omáčkou a přidáme pórek. Krok 3: Rajčata vidličkou rozmačkáme a přidáme do pánve. Vše podusíme asi 3 minuty. Dokořeníme solí, pepřem a chilli. Krok 4: Do pánve vložíme opečené kousky filé a podusíme vše ještě asi 3 minuty. Krok 5: Směs podáváme nejlépe s plátky bílé veky. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |