Všechny recepty : Masové pokrmy : Česká kuchyně : Jednoduchý :

Vepřové řízky s hořčicí

Smažené vepřové řízky v dušené zelenině


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 128 / 1 porce
Kalorie: 85 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Vepřové řízky s hořčicí: Smažené vepřové řízky v dušené zelenině


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Vepřové řízky s hořčicí

Potřebujete potraviny:
Vepřová kýta: 4 ks (řízky po 150 gr)
Okurka: 1 ks (zbavená semen a nakrájená na kousky)
Rajčata: 2 ks (nakrájená nadrobno)
Hořčice: 4 kávové lžičky (dijonská)
Máslo: 2 polévkové lžíce
Olej olivový: 1 polévková lžíce
Kopr: 1 ks (nasekaný svazek)
Cibule: 1 ks (nakrájená nadrobno)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Kastrol
Pánev

Postup přípravy:
Krok 1: V hrnci na části másla osmažíme cibuli, přidáme okurku, zasmahneme, a poté rajčata. Okořeníme solí a pepřem a necháme asi 10 minut pod poličkou podusit.

Krok 2: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme tenkou vrstvou hořčice.

Krok 3: Na zbylém másle a oleji na pánvi osmažíme řízky z obou stran.

Krok 4: Do podušené zeleniny vmícháme nasekaný kopr, směs případně dochutíme a podáváme s usmaženými řízky.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Klement, zítra Emílie